--> Doorgaan naar inhoud
5% korting met de code: korting5
5% korting met de code: korting5
welke kleur vloerkleed bij zwarte bank

Welke kleur vloerkleed bij een zwarte bank: dé beste tips!

welke kleur vloerkleed bij zwarte bank

Welke kleur vloerkleed kies je bij een zwarte bank en hoe maak je daar de mooiste combinaties mee? Wij helpen je graag op weg met een paar hele mooie suggesties zodat jouw interieur er waanzinnig komt uit te zien! Want een zwarte bank is in een groot aantal interieurs bijzonder mooi om te zien, of het nu gaat om een leren zwarte bank of eentje van stof: deze kleur is sowieso al een statement. Maar als je daar nou een prachtig vloerkleed bij legt, dan komt die bank misschien wel nog beter uit de verf. En vergeet niet dat je een zwarte bank bij een groot aantal interieurs tegenkomt: van industrieel en vintage tot strak en modern:


Zwarte bank + wit vloerkleed = strak plan!

Welke kleur vloerkleed bij een zwarte bank écht de nummer 1 match is? Wit natuurlijk! Zwart en wit is een bijzonder fraai contrast en in de strakke en moderne interieurs zal je deze tegenhangers dan ook erg vaak tegenkomen. In onze collectie met de mooiste witte vloerkleden vind je daarom ook een bijzonder groot aanbod van witte kleden waardoor je vast wel iets vindt dat goed past bij die zwarte bank van jou!


Zwarte en rood: killer combinatie!

Je kent deze bijzonders stijlvolle combinatie vast wel van dat ene exclusieve schoenenmerk met die kenmerkende rode zool… Die combinatie is niet voor niets gekozen, want zwart en rood heeft een bepaalde uitstraling van luxe en elegantie, maar tegelijkertijd heeft het ook iets spannends… En denk je aan zwart en rood, dan kun je natuurlijk ook niet heen om het klassieke beeld van de zwarte cocktailjurk op een rode loper! Diezelfde uitstraling doet het ook gewoon heel erg goed in jouw woonkamer. Met onze fantastische collectie rode vloerkleden ga jij sowieso een prachtig vloerkleed vinden dat supergoed matcht met jouw zwarte bank!


Welke kleur vloerkleed bij een zwarte bank? Groen? Doen!

Nog één hele fraaie kleur vloerkleed die ontzettend goed staat bij een zwarte bank, is groen! Groen is namelijk een heel erg prettig contrast dat niet alleen zorgt voor levendigheid, maar ook fantastisch goed is te combineren met een kleur groen van iets wat je ongetwijfeld wel in huis hebt, namelijk… planten! Sterker nog, je kunt door het goed op elkaar afstemmen van de kleur vloerkleed met je planten zorgen voor een uniek samenspel! En omdat groen natuurlijk in ontzettend veel verschillende tinten komt, hebben wij een hele grote collectie met groene vloerkleden: van licht- tot donkergroen en zelfs gemêleerd! 


Heb je nou toevallig een andere kleur bank en zoek je daar een geschikte kleur vloerkleed bij? Wij hebben natuurlijk ook nog een aantal andere blogs voor je geschreven die je daarbij kunnen helpen. In die blogs krijg lees je bijvoorbeeld over welke kleur vloerkleed je het beste kunt kiezen bij een groene bank. Maar ook als je een grijze bank hebt, hebben wij daar vijf stijlvolle tips voor je over geschreven. En heb je zelf nog suggesties of opmerkingen, laat het ons dan vooral weten!

 

Vorig artikel De 3 Voordelen Van Een Groot Vloerkleed
Volgend artikel Wollen vloerkleed reinigen: 5 Tips Voor Slim Schoonmaken!