--> Doorgaan naar inhoud
5% korting met de code: korting5
5% korting met de code: korting5
welke kleur vloerkleed bij groene bank

Welke kleur vloerkleed bij een groene bank? 3 gouden tips!

Welke kleur vloerkleed past nou goed bij jouw groene bank en welke kleur juist niet? Dat is natuurlijk smaak gebonden én afhankelijk van welke kleur groen jouw bank is, maar er zijn zeker een aantal waanzinnig mooie combinaties die uitstekend passen bij jouw bank: hier krijg je drie ideeën van ons zodat jij altijd de perfecte match hebt in je interieur!

Frisse combi: gebroken wit vloerkleed met groene bank!

Of je bank nou lichtgroen, donkergroen of limegroen van kleur is, in alle gevallen is een groene bank met een gebroken wit vloerkleed een uitstekende en misschien ook wel voor de hand liggende match! Een groene bank is namelijk al een statement op zich, want je hebt toch een behoorlijk gekleurd en opvallend meubelstuk in je woonkamer staan.

Dat kan best gedurfd zijn en dan is een gebroken wit vloerkleed ideaal om een beetje rust en zachtheid aan te brengen in je interieur, zonder dat dit afbreuk doet aan die prachtige bank. Dit vloerkleed past bijvoorbeeld uitstekend bij een lichtgroene bank!

Een groene bank met zwart wit vloerkleed? Tikje industrieel (én mooi met groene planten)

groene bank zwart wit vloerkleed

Een groene bank met een zwart wit vloerkleed is eigenlijk zo’n combinatie die niet mag ontbreken wanneer je de voorkeur geeft aan een frisse en strakke invulling van je interieur maar tóch een verrassende twist wil. Of laten we zeggen: een béétje meer spanning!

En wanneer je neigt naar een industriële look binnen je interieur, dan doet een groot zwart wit vloerkleed het ontzettend goed in combinatie met zware houten meubels en metaal. Die groene bank zorgt dan voor wat kleur en levendigheid en met een groot aantal groene kamerplanten heb je direct een prachtig kleurrijk samenspel naast de industriële elementen. Win win!

Groene bank + oosters vloerkleed = stijlvol klassiek!

groene bank vintage kleed

Een groene bank met een oosters vloerkleed, dat klinkt misschien niet als de meest vanzelfsprekende keuze maar oh, wat kan dat mooi uitpakken! Zeker wanneer je gek bent op vintage is dit misschien nog wel de beste tip in dit rijtje! Heb je bijvoorbeeld een groene bank in een zachte pastelkleur? Combineer deze dan eens met een oosters vloerkleed: je zult verrast zijn van het resultaat! Hier vind je een aantal passende vloerkleden bij een groene bank.

Vorig artikel Een Vloerkleed Onder Je Eettafel? Hoe Je De Juiste Keuze Maakt!
Volgend artikel Waar Moet Je Op Letten Bij Een Buitenkleed?