Doorgaan naar inhoud
5% korting met de code: korting5
5% korting met de code: korting5

Gemêleerd vloerkleed

Een gemêleerd vloerkleed is een vloerkleed waarbij verschillende kleuren worden gecombineerd. Door te kiezen voor een vloerkleed met twee of meerdere kleuren, kun je meer kleuren in je interieur combineren. Bijvoorbeeld als je bank groen is en je salontafel zwart, dan kun je ervoor kiezen om een vloerkleed aan te schaffen met deze twee kleuren. Een gemêleerd vloerkleed is een slimme en stijlvolle manier om kleuren en meubels met elkaar te verbinden. Disena is een webshop gespecialiseerd in vloerkleden en het gehele assortiment met vloerkleden is met zorg samengesteld.

Zoek de kleurbalans

Een vloerkleed is een belangrijk onderdeel van je interieur. Het brengt sfeer, warmte en het kan een lege ruimte goed opvullen. Een vloerkleed in één kleur kan heel mooi en stijlvol zijn, maar daarentegen kan een gemêleerd vloerkleed net wat meer sfeer en samenhang geven in een ruimte. Dit door de combinatie van de kleuren in een vloerkleed. Gemêleerd staat ook letterlijk voor een samenstelling van verschillende onderdelen en in dit geval is het een samenstelling van kleuren. Bekijk de kleuren die al aanwezig zijn in je interieur. Bij de aanschaf van een gemêleerd vloerkleed kun je deze kleuren laten terugkomen, waardoor er meer samenhang en balans ontstaat in je interieur.


Gemêleerd vloerkleed laagpolig

Een laagpolig vloerkleed is een vloerkleed met een lage pool. De haartjes van het vloerkleed zijn maximaal 1 centimeter of zelfs korter. Een groot voordeel van een laagpolig gemêleerd vloerkleed is dat je een laagpolig kleed goed kan schoon maken. De haartjes van het vloerkleed zijn kort en hierdoor kunnen vuilresten niet zo snel in de vezels trekken. Daarnaast kun je je meubels makkelijk verschuiven op een laagpolig vloerkleed, dus perfect voor een kantoor met bureaustoelen. Op een laagpolig gemêleerd vloerkleed zijn de designs en patronen beter te zien, doordat het vloerkleed veel strakker is.

Gemêleerd vloerkleed hoogpolig

Een hoogpolig gemêleerd vloerkleed is zacht, warm en comfortabel. Door de lange haren van het vloerkleed voelt het zacht aan en is het bovendien lekker warm voor je voeten. Een hoogpolig vloerkleed met een gemêleerd patroon kan een echte eyecatcher zijn in je interieur en geeft een luxe uitstraling. Het uitkloppen en stofzuigen van een hoogpolig vloerkleed vergt wel wat meer inspanning dan bijvoorbeeld een laagpolig vloerkleed, maar het resultaat mag er dan ook zijn.

Gemêleerd vloerkleed in alle stijlen

Disena heeft niet alleen vloerkleden in diverse kleuren, maar ook in alle stijlen en soorten. Zo hebben wij naast hoogpolige en laagpolige gemêleerde vloerkleden ook een luxe collectie met wollen gemêleerde vloerkleden. Deze gemêleerde vloerkleden hebben een zachte textuur en bieden goede isolatie, wat ze warm maakt in de winter en koel in de zomer.

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een passend gemêleerd vloerkleed voor jouw interieur? Of heb je vragen over de maat of stijl? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder. Je kunt ons een bericht sturen via de chat rechtsonder in je beeldscherm of een e-mail sturen naar info@disena.nl.