--> Doorgaan naar inhoud
5% korting met de code: korting5
5% korting met de code: korting5

Betaalmogelijkheden

Als je bij Disena een bestelling wilt plaatsten heb je de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, creditcard, Paypal of vooruitbetaling. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen op factuur.

iDeal
Voor bestellingen binnen Nederland is iDeal de meeste gekozen betaalmethode. Betalen met iDeal kan gemakkelijk en veilig binnen de vertrouwde betaalomgeving van je bank.

Creditcard
Bij Disena is het mogelijk om te betalen met je creditcard. We accepteren betalingen van alle grote creditcardmaatschappijen zoals Visa, Maestro en American Express

Paypal
Betalen met PayPal is ook mogelijk bij Disena. Bestellingen met PayPal zijn, net als creditcard betalingen, verzekerd. Voor betalingen met PayPal worden extra kosten van €0,99 in rekening gebracht.

Vooruitbetaling
Betaal je liever vooraf via een bankoverschrijving. Ook dit is geen probleem bij Disena. Na ontvangst van de betaling sturen wij een ontvangstbevestiging en gaan binnen één tot twee dagen over tot verzending van je bestelling.

Vermeld bij het overmaken altijd het ordernummer. De bankrekeninginformatie is:

Disena Woondecoratie B.V.
IBAN: NL53RABO0320005690
BIC: RABONL2U

Achteraf betalen
Je kunt bij Disena ook kiezen voor betaling achteraf. Je betaalt dan pas wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Voor betaling achteraf maken wij gebruik van onze partner Klarna. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je binnen een aantal werkdagen een email van Klarna met verdere instructies. Voor achteraf betalen worden extra kosten van €0,99 in rekening gebracht.

Heb je vragen over één van de betaalmogelijkheden of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan contact met ons op via 085 1300596 of stuur een e-mail naar klantenservice@disena.nl