--> Doorgaan naar inhoud
5% korting met de code: korting5
5% korting met de code: korting5
Waar Moet Je Op Letten Bij Een Buitenkleed?

Waar Moet Je Op Letten Bij Een Buitenkleed?

Een buitenkleed is de perfecte oplossing om het ook buiten lekker comfortabel te maken, want je kan heerlijk zitten en liggen op een buitenkleed. Dit kan natuurlijk op het gras in de tuin maar ook op balkons en dakterrassen is een buitenkleed een hele leuke aanvulling wat je direct dat Ibiza lounge-gevoel bezorgt! Disena’s stijlexpert Geert heeft nog wel wat tips voor je over waar je op moet letten bij een buitenkleed. Je leest ze hieronder!

Buitenkleed kopen? Denk aan het juiste materiaal

Een buitenkleed is op een aantal punten net even anders dan een vloerkleed dat je binnen in de woonkamer of slaapkamer neerlegt. En dat heeft natuurlijk te maken met de weersinvloeden. Een buitenkleed kan namelijk tegen een stootje en zal niet snel last hebben van een regenbuitje als je het vergeet op te bergen. Het zal je dan ook niet verbazen dat je bij een buitenkleed niet snel een materiaal zult zien als wol of katoen. In veel gevallen zijn het juist de synthetische stoffen die gebruikt worden, omdat die over het algemeen een stuk beter tegen slecht weer bestand zijn. Denk maar aan polyester en polypropyleen: hoewel die daar goed tegen kunnen voelt een buitenkleed dat gemaakt is van deze materialen nog steeds super zacht aan!

Op zoek naar een buitenkleed, let dan ook hier even op!

Zo’n buitenkleed is natuurlijk fantastisch in de tuin, op je balkon of dakterras want het is een echte sfeermaker. Logisch dat je in de zomermaanden natuurlijk lekker gaat eten en drinken op je mooie buitenkleed. Onze tip is om wel goed op de kleur te letten in verband met het maken van vlekken, die zie je op een donker buitenkleed natuurlijk véél minder snel. En ga je barbecueën in de buurt van je kleed of steek je gezellig een vuurkorf aan? Let dan goed op vonkjes van het vuur, want je wil natuurlijk geen risico lopen dat je kleed beschadigd raakt.

Kom je er nou toch even niet uit in de zoektocht naar een nieuw vloerkleed of heb je nog vragen die je wilt stellen aan de hand van onze blogs? Neem dan gerust contact met ons op want wij helpen je graag verder, of dat nu gaat over welke type vloerkleed het beste bij jouw interieur past of welke kleur. Ook voor tips voor materiaalkeuze en de beste schoonmaaktips denken wij graag met je mee. Stuur een mailtje naar info@disena.nl en wij reageren uiterlijk de volgende werkdag! Je kunt ons natuurlijk ook bellen: wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 16:30 uur op 085-1300596.

Vorig artikel Welke kleur vloerkleed bij een groene bank? 3 gouden tips!
Volgend artikel 3 Toepassingen Van Een Loper Vloerkleed In Huis