--> Doorgaan naar inhoud
5% korting met de code: korting5
5% korting met de code: korting5
groot vloerkleed

De 3 Voordelen Van Een Groot Vloerkleed

Een groot vloerkleed, daar geniet je dubbel en dwars van! Want zeg nou zelf, als je een nieuw vloerkleed heb gekocht dan zou het toch een beetje jammer zijn als dat kleed veel te klein is? En trouwens, wist je dat een groot vloerkleed nog véél meer voordelen heeft? Disena’s interieurexpert Geert vertelt je er alles over!

groot vloerkleed

1 Maak je kamer nóg groter met een groot vloerkleed

Met een groot vloerkleed heb je het ideale middel om iedere ruimte in huis visueel groter te maken. Nee, je vierkante meters gaan echt niet omhoog maar het lijkt in één keer wel een stuk groter, let maar eens op! Dit kun je natuurlijk niet alleen in de woonkamer toepassen, maar denk ook maar eens aan je slaapkamer. Of: je gang met een grote loper ineens super ruim!! Dus ook al heb je niet de luxe van een super grote slaapkamer maar wil je wel dat het allemaal iets groter lijkt, leg dan een groot vloerkleed neer en je hebt er direct profijt van!

groot vloerkleed

2 Isolatie van meer dan temperatuur alleen

Met een vloerkleed heb je natuurlijk het ideale middel wat zorgt voor warmte, zeker met een groot wollen vloerkleed. En dan geldt natuurlijk ook: 'hoe groter, hoe beter!’. Maar het isoleert naast warmte nog iets, en dat is geluid! Iedere ruimte in huis zal echt een stuk minder hol klinken en ook het gegalm verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dat is niet alleen fijn voor jou maar natuurlijk ook voor je buren! 

groot vloerkleed

3 Dé manier om een ziteiland te creëren

Wat staat dat mooi he, zo’n ziteiland waarin alles he-le-maal samenkomt! Hoe je dat nou makkelijk en snel voor elkaar krijgt? Met een groot vloerkleed natuurlijk! Kies een super grote variant en zet je bank(en), tafel en stoelen op het kleed neer en je hebt gelijk zo’n super sfeervolle plek in je kamer gecreëerd die je vast wel eens hebt gezien in de woonbladen. Oké, het is natuurlijk wel zo eerlijk om te zeggen dat hoe groter je woonkamer is, hoe groter dit effect. Maar ook als je wat kleiner woont, kun je net zo makkelijk dat effect creëren: zorg dan dat je óf kleine meubels, óf minder meubels op het vloerkleed neerlegt.

Kom je er nou toch even niet uit in de zoektocht naar een nieuw vloerkleed of heb je nog vragen die je wilt stellen aan de hand van onze blogs? Neem dan gerust contact met ons op want wij helpen je graag verder, of dat nu gaat over welke type vloerkleed het beste bij jouw interieur past of welke kleur. Ook voor tips voor materiaalkeuze en de beste schoonmaaktips denken wij graag met je mee. Stuur een mailtje naar info@disena.nl en wij reageren uiterlijk de volgende werkdag! Je kunt ons natuurlijk ook bellen: wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 16:30 uur op 085-1300596.
Vorig artikel 4 Voorbeelden Wanneer Een Klein Vloerkleed Dé Beste Keuze Is
Volgend artikel Welke kleur vloerkleed bij een zwarte bank: dé beste tips!