Doorgaan naar inhoud
5% korting met de code: korting5
5% korting met de code: korting5
3 Toepassingen Van Een Loper Vloerkleed In Huis

3 Toepassingen Van Een Loper Vloerkleed In Huis

Een loper vloerkleed ken je ongetwijfeld wel en waarschijnlijk weet je ook dat deze kleden ontzettend vaak worden neergelegd in de hal of gang. Dat komt natuurlijk in de eerste plaats door de kenmerkende vorm: een loper vloerkleed heeft in vergelijking met andere tapijten namelijk een hele uitgestrekte rechthoekige vorm. Daarmee is dit model ideaal voor een lange ruimte zoals je gang of overloop. Het neemt niet veel ruimte in in de breedte maar je kan hem wel mooi in de lengte neerleggen. Doe je dit in de gang, dan lijkt die nóg langer. Toch kun je met een loper écht wel meer, hieronder geeft Geert je drie super leuke ideeën mee!

Maak je ruimte langer, ook de woonkamer

Met een loper in je woonkamer heb je een leuke en speelse kwinkslag die een heel leuk voordeel heeft: je woonkamer lijkt er namelijk véél langer door. Zeker wanneer je woonkamer vrij kort is heb je met een loper vloerkleed een slimme en betaalbare oplossing op de ruimte langer te doen lijken. Natuurlijk krijg je er geen vierkante meters bij maar het oogt wél zo!

Lange eettafel, lang vloerkleed

Een loper vloerkleed is natuurlijk het ideale kleed voor onder een lange eettafel. Sterker nog: je kunt die maten waarschijnlijk ook nog eens heel goed op elkaar afstemmen. Zo kun je ervoor kiezen om het vloerkleed net zo groot als je eettafel te nemen maar wat je ook kunt doen, is het kleed net iets ruimer te kiezen. Dan heb je echt een heel leuk eet-eilandje in je keuken en versterk je ook nog eens het woonkeuken idee, super leuk! Denk trouwens wel even goed na over welke kleuren en materialen je gebruikt, in de keuken wordt namelijk nog wel eens geknoeid en dat is wel iets waar je rekening mee moet houden…

Loper vloerkleed in de slaapkamer? YES!

Een loper uitrollen voor je bed, dat klinkt misschien een beetje gek maar oh, wat is dat leuk! Zeker als je een wat ruimere slaapkamer hebt is het waanzinnig tof om voor je bed een loper vloerkleed neer te leggen. Een groot voordeel is dan ook nog eens dat je een heerlijk warme en zachte ondergrond hebt voor je voeten en dat is natuurlijk wel zo lekker als je net uit bed stapt. Kleine tip: zorg er wel even voor dat je de kleuren van de loper niet al te fel uitkiest, om te voorkomen dat het al te druk wordt.

Kom je er nou toch even niet uit in de zoektocht naar een nieuw vloerkleed of heb je nog vragen die je wilt stellen aan de hand van onze blogs? Neem dan gerust contact met ons op want wij helpen je graag verder, of dat nu gaat over welke type vloerkleed het beste bij jouw interieur past of welke kleur. Ook voor tips voor materiaalkeuze en de beste schoonmaaktips denken wij graag met je mee. Stuur een mailtje naar info@disena.nl en wij reageren uiterlijk de volgende werkdag! Je kunt ons natuurlijk ook bellen: wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 16:30 uur op 085-1300596.

Vorig artikel Waar Moet Je Op Letten Bij Een Buitenkleed?
Volgend artikel 3 Dingen Om Op Te Letten Als Je Een Hoogpolig Vloerkleed Wil Kiezen